Anbefalinger

Journalistik

Katrine Nadia Jørgensen har skrevet for Politikens Lørdagsliv siden 2013. Katrine er en af de absolut dygtigste og mest stabile freelancere, vi har, og jeg sender trygt de lidt sværere artikler hendes vej, fordi jeg ved, hun leverer. Katrine synes helt tydeligt også, at opgaverne er sjove, og det smitter. Jeg vil varmt anbefale hende – bare jeg kan få lov til at beholde hende!

Troels Evold Widding (redaktør, Politikens sektion Lørdagsliv)

Journalistisk udviser Katrine stort talent og omhyggelighed indenfor forskellige genrer. I fagbladet Boligen (oplag 33.000) har hun skrevet alt fra kort skarpt vinklede nyheder over større reportager til egentlig afslørende journalistik. Katrines journalistik er grundig og passioneret. Personligt er Katrine et overordentligt positivt bekendtskab. Bag den søde og imødekommende overflade, som man umiddelbart får øje på, gemmer der sig et humoristisk, skarpt og meget engageret menneske.

Michael Thorberg (Kommunikationschef, BL – Danmarks Almene Boliger)

Højt oppe. På reportageopgave i Sydhavn 2013. Otto Mønsteds Kollegium i København. Fotograf: Ty Stange.

Intern og ekstern kommunikation

“Jeg har arbejdet sammen med Katrine før og efter hendes engagement i Arriva Danmark / Deutsche Bahn. Hendes bidrag har været en suveræn evne til at kommunikere og formidle både konkrete og mere abstrakte emner på skrift med den overbevisning, en dygtig faguddannet skribent kan gøre det – men samtidig med en lethed og enkelhed, der efter behov og fokus demonstrerer både faglig professionalisme og personlig nerve, følsomhed og integritet. Hun mestrer genre og form og har tæft for relevans og timing. Katrine er engageret i indholdet og hurtig til at sætte sig ind i fagspecifikt stof udenfor hendes eget felt og skrive om det på en overbevisende måde. Jeg anbefaler varmt Katrine som professionel kommunikatør og skribent, samt som samarbejdspartner.”

Martin Anker Wiedemann (Uddannelseskonsulent hos UCplus A/S, Arriva)

 

På reportage for BL i Ishøj sammen med fotograf Lars Bertelsen. 2017.

Radiojournalistik

“Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Katrine, da jeg vært på DRs bogprogram P2PlusBog i 2008. Katrine har en stærk faglighed og god forståelse for radiomediet, og hun formidler  altid i øjenhøjde med sine lyttere. Derudover har hun en stærk social bevidsthed som også kommer til udtryk i hendes indslag. Hun er heller ikke bleg for at prøve radiomediets grænser af. Bl.a. har en stripklub og et toilet i H C Ørstedsparken udgjort interessante rammer for hendes radioreportager. Derudover er hun lydhør overfor kritik, hvilket også gør hende til en god samarbejdspartner. Katrine vil være en gevinst for enhver radioredaktion og får  mine varmeste anbefalinger.”

Morten Hilding Hansen (Vært på P2, Danmarks Radio) 

Undervisning

“Katrine Nadia Jørgensen har været tilknyttet som foredragsholder pA FO- Aarhus Seniordaghøjskole. Det skal nævnes, at Katrine Nadia er en dygtig formidler, der formar at levere viden og budskaber på en klar og saglig måde. Hun fremstår velforberedt og formår med sin viden at skabe debat og holde snor i den efterfølgende diskussion. Hendes undervisning vurderes spændende og aktuel. Katrine Nadia Jørgensen har fået mange roser fra brugerne på daghøjskolen. FO-Aarhus giver Katrine Nadia de varmeste anbefalinger.”

Lone Jørgensen (Seniordaghøjskoleleder, Aarhus)

Konsulentarbejde (redigering af kronikker og essays)

“Katrine Nadia er en meget talentfuld journalist med en god sans for både korrekt og kreativ sprogbrug. Hun har en særlig evne for at skrive – og er også i stand til at give konstruktiv feedback og udføre redaktionelt arbejde på andres tekster. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.”

Christine Boas Dabelsteen (essayist på diverse dagblade & gymnasielærer) 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *