Journalistik

Jeg skriver journalistik for en række fagblade og dagblade. KLIK på billederne for at læse artiklerne i deres fulde længde.

 

Portræt af Mette Frederiksen til Boligkontoret Danmarks jubilæumsmagasin (fra s. 34):

 

Stort portræt af komiker Anders Matthesen til Beboerbladet, der bliver udgivet af BL – Danmarks Almene Boliger – og som har et oplag på en halv million:

matthesen_portraet

 

Mennesker, der bor til leje, ser lyst på livet – også selvom de har en dårlig økonomi. Nyhedshistorie til Beboerbladet, BL (klik på billedet og gå hen til side 2-3):

lejere-ser-lyst-paa-fremtiden

Kompost, altaner og digitalt vaskeri. Jeg har skrevet samtlige reportager i dette nummer af ABF Nyt, der udgives af Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation, der er en interesseorganisation, der varetager private andelsboligforeningers interesser. Klik på billedet.

fra-jord-til-bord

 

Portræt af trommeslager Ihan Haydar, der kom hertil som flygtning fra Irak til Beboerbladet:

Skærmbillede 2015-05-21 kl. 11.18.46

 

Politiken Lørdagsliv er en af mine faste kunder. Jeg skriver om forbrug, sundhed, mad og familieliv for sektionen. Min artikel om de mindste YouTube-brugere vakte genklang hos børnefamilierne på de sociale medier:

YouTubeStjerner

 

Også artiklen om de voksne skilsmissebørn fik Facebook til at gløde efter udgivelsen:
Skærmbillede 2015-05-21 kl. 20.53.20

Det tog to år at forberede genhusningen af 63 beboere med fysisk og psykisk handicap. Jeg fulgte en af beboerne i de svære timer, da genhusningen blev en realitet. Klik på billedet og vælg side 28.
naar-flytningen-er-ufrivillig

Mit tema om angst kan du læse ved at klikke på billedet her – og bladre hen til side 2-3:

angst-tema

 

Engang imellem mener jeg også noget. Her er et bogtema til Alt for Damerne, som jeg anmeldte fast for fra 2012 og fire år frem:

Skærmbillede 2015-05-21 kl. 21.06.13