Kommunikation

Videoer til web og sociale medier

Videoer får dine budskaber til at leve – og jeg leverer dem i høj kvalitet og står selv for hele processen – fra ideudvikling, manus, optagelse, redigering og undertekstning. Derfor får du dem også til en god pris, fordi jeg ikke skal hive flere hænder ind.

Se et eksempel her, som jeg har lavet for rådgivende ingeniør Kåre Press-Kristensen.

Du kan se flere videoer på min YouTube-kanal.

 

Strategi og indhold på sociale medier

Jeg kan også administrere jeres sociale medier. Vi starter med et møde, hvor I fortæller om jeres visioner. Bagefter laver jeg en strategi, som jeg selv eller I kan følge til dørs. I 2018 administerede jeg en Facebookside for Dansk Journalistforbund, FreelanceGruppen, hvor jeg også er bestyrelsesmedlem.

Jeg har hjulpet DSB 7-Eleven med deres interne kommunikation. Her er et udsnit af et af de nyhedsbreve, jeg hjælper direktøren med at formulere til de ansatte. Jeg producerer selv tekst og billeder – samt rådgiver i forbindelse med ledelseskommunikation.

Nyhedsbrev

 

Medlemskommunikation og fagbladsjournalistik

For foreningen Ældre Sagens medlemsblad skriver jeg om it og forbrug. I denne udgave af magasinet har jeg skrevet om digital post og en 82-årig mand, der fandt sine venner på Facebook:

Skærmbillede 2015-05-21 kl. 11.35.41

Hos BL, der er paraplyorganisation for alle landets almene boliger, handler det om at sikre de bedste politiske og juridiske rammevilkår for boligorganisationerne. Næsten en halv million bor alment i Danmark, og med dette undersøgende journalistiske tema har jeg været med til at få de hjemløse på den politiske dagsorden. Historien blev nemlig citathistorie i en lang række andre medier efterfølgende. KLIK på billedet for at læse hele temaet.

Skærmbillede 2015-05-21 kl. 20.58.49

 

 

Jeg leverer indhold til Gigtforeningen, der varetager medlemmernes interesser samt har fokus på at påvirke den politiske dagsorden. Her er et udsnit af et tema om, hvordan reformen af førtidspension har påvirket mennesker med gigt:

LedSager

 

Busselskabet Arriva har jeg hjulpet med deres kampagne Bedre Bustur. Her har jeg blandt andet været med til at skrive, fotografere til og redigere et kampagnemagasin, der blev uddelt i busserne. Et af formålene var at give et anderledes indblik i buschaufførernes liv. Det resulterede blandt andet i denne artikel om en fastende chauffør:

BedreBustur_skærmbillede

 

En intern event blev desuden til en viral video, der i skrivende stund er set af mere end 5 millioner mennesker. KLIK her for at se den.