Journalistik

Aktuelle nyheder, reportager, baggrundsartikler og bløde portrætter. Jeg mestrer den journalistiske værktøjskasse til fulde og er vant til at lirke en historie ud af selv den mest besværlige kilde.

Journalistik skal overraske og overbevise

Jeg bestræber mig altid på at levere journalistik, der både er oplysende, overraskende og overbevisende. En historie har størst gennemslagskraft, hvis den taler til både hjertet og hjernen hos modtageren, og derfor bruger jeg god tid på at skabe et trygt rum, hvor mine interviewpersoner kan få lov til at udfolde deres historie. Mens jeg skruer historien sammen, tænker jeg over, hvordan den kan få et liv på nettet efter udgivelsen. Mange af mine historier bliver til citathistorier i andre medier, og det giver dem en længere levetid og større gennemslagskraft.

Redaktør med broget baggrund

Som redaktør trækker jeg på min brogede baggrund. Min akademiske uddannelse gør mig i stand til at knække professorernes kringlede sprog, mens mine mange års erfaring med alt fra dameblade til public service-medier, gør mig i stand til at finde den røde tråd i enhver journalistisk tekst.

Jeg er vant til at rådgive både nyuddannede journalister og mellemledere og forsøger altid at møde skribenten i øjenhøjde. Jeg foretrækker altid, at vi tager os en grundig snak om målgruppe, formål og medie, før vi gør i gang med et samarbejde.