JOURNALISTIK:
FÅ DETALJERNE MED

Jeg brænder for journalistik, der gør plads til detaljerne. Derfor foretrækker jeg at møde mine kilder i  deres hjemlige omgivelser. God journalistik giver perspektiv på tilværelsen – og kan flytte holdninger. 

Jeg leverer også  guides, der klæder den kritiske forbruger godt på. Uanset om det er til et dagblad, medlemsblad eller organisationsmagasin, vinkler jeg med hjælp fra den journalistiske værktøjskasse.

Chief 1 var med til at skabe dansk hiphop. Sammen med fotograf Lars Bech tog vi på opdagelse i hans barndomskvarter. Læs med her.

REPORTAGER

Jeg skriver reportager og portrætter, der holder læserne fanget. Sammen med fotograf Thomas Arnbo var vi med, da en ung kvinde blev sat på gaden af fogeden.

GUIDES

Siden 2013 har jeg skrevet om forbrug og familieliv for Politiken Lørdagsliv. Herunder utallige testartikler. Se en af dem her.

DET SIGER
MINE KUNDER

Igennem tyve år har jeg arbejdet for de fleste landsdækkende medier – og en stribe organisationer, der befinder sig i krydsfeltet mellem politik og journalistik. 

 

Troels Evold Widding, Politiken Lørdagsliv

"Katrine er en af de absolut dygtigste og mest stabile freelancere, vi har, og jeg sender trygt de lidt sværere artikler hendes vej, fordi jeg ved, hun leverer. Katrine synes helt tydeligt også, at opgaverne er sjove, og det smitter."

MICHAEL THORBERG, BL - DANMARKS ALMENE BOLIGER

Journalistisk udviser Katrine stort talent og omhyggelighed indenfor forskellige genrer. Katrines journalistik er grundig og passioneret. Bag den søde og imødekommende overflade, gemmer der sig et humoristisk, skarpt og meget engageret menneske."

Find mig på sociale medier

Følg mine offentlige opslag. Eller kig forbi mit kontor på indre Nørrebro.