FÅ FOKUS MED VIDEO

Det går hurtigt på de sociale medier. Men du kan fange målgruppens opmærksomhed med en kort video, der fortæller det vigtigste først. Jeg har flere års erfaring med lige præcis det format, og vi taler formålet grundigt igennem, før jeg går i gang med opgaven.

Afspil video

FØLELSER

Interview med forfatter Leonora Christina Skov til ABF’s Facebook-side, der har til formål at inspirere andelshaverne til at få en grønnere altan. 

Afspil video

HOLDNINGER

“Giv beboerne deres nattesøvn,” lyder opfordringen fra ekspert i luftforurening, på Bo Godts Facebook-side, der har en månedlig rækkevidde på 350.000 unikke brugere. 

Afspil video

GUIDES

En længere reportage, der skal inspirere til at skabe fællesskab ved hjælp af et drivhus. Også til Facebook-siden Bo Godt.

DET SIGER
MINE KUNDER

Igennem tyve år har jeg arbejdet for de fleste landsdækkende medier – og en stribe organisationer, der befinder sig i krydsfeltet mellem politik og journalistik. 

 

Troels Evold Widding, Politiken Lørdagsliv

"Katrine er en af de absolut dygtigste og mest stabile freelancere, vi har, og jeg sender trygt de lidt sværere artikler hendes vej, fordi jeg ved, hun leverer. Katrine synes helt tydeligt også, at opgaverne er sjove, og det smitter."

MICHAEL THORBERG, BL - DANMARKS ALMENE BOLIGER

Journalistisk udviser Katrine stort talent og omhyggelighed indenfor forskellige genrer. Katrines journalistik er grundig og passioneret. Bag den søde og imødekommende overflade, gemmer der sig et humoristisk, skarpt og meget engageret menneske."

Find mig på sociale medier

Følg mine offentlige opslag. Eller kig forbi mit kontor på indre Nørrebro.